Een bedrijfstuin passend bij uw onderneming

De juiste groenvoorzieningen in en rond uw bedrijfspand dragen bij aan het overbrengen van de identiteit van uw bedrijf. Uw bedrijf krijgt er een sterker imago van en uw pand krijgt een vriendelijker uitstraling. Een bedrijfstuin is als het ware het visitekaartje van uw onderneming.

Is de bouw van uw nieuwe kantoor of bedrijfspand net afgerond en wilt u nu de tuin aan laten leggen? Of is de tuin van uw huidige pand niet meer naar wens en wilt u die opnieuw laten aanleggen? Drieënhuizen Hoveniers weet wat er komt kijken bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een representatieve bedrijfstuin. Naast het aanleggen van tuinen voor particulieren zijn wij ook al jaren actief in het aanleggen van tuinen voor bedrijven. Een door ons aangelegde bedrijfstuin siert uw pand op, waardoor uw vriendelijker ogende bedrijfspand het imago van uw bedrijf versterkt. Drieënhuizen staat klaar met kennis en vakmanschap voor alle soorten ondernemingen: ook zorginstellingen, sociale en maatschappelijke instellingen, gemeenten, wooncorporaties, zorgverzekeraars, (semi-) overheden, educatieve stichtingen kunnen bij ons terecht.

Groen op het werk

Als u investeert in een kwalitatieve groene ruimte, investeert u ook in de toekomst van uw eigen bedrijf en uw omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het positieve effect van groen op uzelf, uw werknemers of zelfs uw klanten, de letterlijke of figuurlijk uitstraling van uw bedrijf en (milieu- en duurzaamheid) eisen die gesteld worden vanuit de overheid waaraan u moet (gaan) voldoen.

De juiste uitstraling van uw bedrijfstuin

Het is belangrijk dat uw bedrijfstuin past bij de uitstraling en de identiteit van uw bedrijf. Drieënhuizen Hoveniers heeft vele jaren ervaren met het ontwerpen en aanleggen van bedrijfstuinen. Wij voelen exact aan waar zakelijke opdrachtgevers behoefte aan hebben, en op welke punten een bedrijfstuin moet verschillen van een particuliere tuin. Wij gaan met u om de tafel zitten, om duidelijk te krijgen welke sfeer u wilt uitdragen en welk gevoel uw bedrijfstuin moet overbrengen. Hiermee maken wij een creatief ontwerp op maat. Wij houden er daarbij rekening mee dat de tuin er in elk seizoen zo mooi mogelijk bij moet liggen.

Wanneer we het eens worden over het ontwerp, leggen onze ervaren hoveniers de tuin op professionele wijze aan. Aan elk aspect van de tuinaanleg wordt de uiterste aandacht besteed, zodat de aangelegde tuin er optimaal verzorgd uit gaat zien.