Drieënhuizen hoveniers

Projecten

Projecten voor particuliere klanten zijn altijd verschillend en een uitdaging.
Wij gaan graag met u de uitdaging aan van klein tot groot. Op deze pagina’s laten we graag een aantal van onze projecten aan u zien.

Drieënhuizen hoveniers

Waar groen zin krijgt

Drieënhuizen hoveniers

Waar groen zin krijgt

Bosch en Duin

De klant heeft gekozen voor een kapschuur met aan de linkerzijde een schuur voor de opslag van hun fietsen, scooter en een aantal stellingen waar tuingereedschap in opgeborgen kan worden. Aan de rechterzijde hebben ze een lekker loungeplek met een openhaard inclusief wifi voor je telefoon en laptop. Rondom de kapschuur is er half verharding aangebracht om zo het regenwater goed af te kunnen voeren, en de half verharding past mooi qua kleur bij de zwarte planken van de kapschuur. Aan de voorzijde hebben we gekozen voor een gebakken klinker, deze klinker hebben we ook al eerder in de tuin verwerkt. Dat is “kracht van de herhaling.” Zo krijg je een mooi geheel. Deze mensen wonen in een bosrijke omgeving en kunnen hier lekker relaxen in hun vrije tijd.

Lindelaan

Hier is de achtertuin aangelegd, we hebben rood/bruine gebakken klinkers hergebruikt en een nieuwe keramische tegel erbij gevoegd. Nu zie je mooi de contrasten van de verschillende kleuren. Verder hebben we een hardhouten bank/loungebank gemaakt, zowel in de houten bank als in de borders en bij de houten schuur hebben we gebruik gemaakt van verschillende spots. We hebben geprobeerd met verschillende hoogtes te werken. Het kunstgras is 15 cm hoger dan het terras. Het zwembad wordt in de toekomst verder afgebouwd, foto’s volgen later. Er staat een mooie vuurschaal in de tuin waar je bij kan zitten op de houten bank. De beplanting is een combinatie van siergrassen en groenblijvende planten. De 2 dak-bomen worden ‘s avonds mooi verlicht door middel van spots. In de houten schuur is een ruimte voor de pompinstallatie gebouwd, deze is volledig geïsoleerd.

Paardenbak

Hier is aan ons gevraagd om betonnen elementen te plaatsen voor een paardenbak. Deze betonnen randen zijn oude betonnen bielzen van het spoor geweest. Dit is ideaal om als kantopsluiting gebruikt te worden. Deze rand dient ervoor om te zorgen dat het zand van de paardenbak op zijn plek blijft liggen. Rond de betonnen randen wordt nog een afrastering geplaatst, foto’s volgen later.