Drieënhuizen hoveniers

Waar groen zin krijgt

Drieënhuizen hoveniers

Waar groen zin krijgt

Drieënhuizen hoveniers

Waar groen zin krijgt

Drieënhuizen Hoveniers een betrouwbaar en ervaren hoveniersbedrijf!

Drieënhuizen Hoveniers is gevestigd in Bennekom en is een betrouwbaar en ervaren hoveniersbedrijf. We specialiseren ons in het tuinontwerp, de tuinaanleg en tuinonderhoud. Wij helpen u graag op weg in uw eigen tuin, met gedegen advies! Naast de particuliere tuinen bedienen wij ook de zakelijke markt met aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen.

‘‘Er is niets zo fijn als een tuin die er prachtig bij ligt. De plek die je ziet als je naar buiten kijkt.
De plek waar je tot rust komt en in de zomer de zon op je huid voelt branden”.

Martijn Drieënhuizen heeft binnen het bedrijf de algehele leiding. Hij is een vakbekwame allround hovenier, die na een opleiding aan het Wellantcollege in Houten bij verschillende hoveniers en groenvoorzieningsbedrijven kennis en ervaring heeft opgedaan. Al op jonge leeftijd pakte hij er in de avonduren en in de weekenden eigen klussen bij aan, variërend van tuinonderhoud en renovatie van een oprit tot het zetten van schuttingen. Uiteindelijk was het aantal klussen niet meer te combineren met zijn vaste baan en koos hij er in 2013 voor om zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Dat pakte goed uit, de combinatie van de eerste kennismaking met een klant en het ruige uitvoerende werk geeft hem een goed gevoel. Naast de planning en contact met de klanten is hij ook zelf actief betrokken bij bestratingen, grondwerk, aanleggen van verlichting, houtwerk op maat en het ontwerpen en aanleggen van tuinen.

Het bedrijf is in de loop van de jaren gegroeid en bestaat nu uit 3 medewerkers. Elk van deze medewerkers heeft zijn eigen specialisme, samen komen we tot een prachtig resultaat. De laatste paar jaar is Drieënhuizen Hoveniers meer gespecialiseerd in het maken van houten (terras)overkappingen, pergola’s en bergingen, tot complete opslagloodsen voor verenigingen. Doel is de klant volledig te ontzorgen door een uitgebreid kennismakingsgesprek te hebben, een overzichtelijke offerte te presenteren en vaak aanvullend een tuinontwerp aan te bieden. Daardoor heeft Drieënhuizen Hoveniers inmiddels een brede kring van tevreden klanten opgebouwd.

Een tweede woonkamer

Een tuin is een heel belangrijk onderdeel van een woonomgeving. Het is een plek om tot rust te komen, van de zon te genieten, de kinderen te laten spelen, te barbecueën, rustig een boek te lezen of uw groene vingers te laten spreken. Het kan zijn dat u op zoek bent naar verbeteringen aan uw tuin, op vaste basis onderhoud wilt laten uitvoeren of juist een compleet nieuwe tuin wilt. Wat uw wens ook is, bij Drieënhuizen Hoveniers bent u aan het juiste adres. We helpen u van A tot Z en denken elke stap met u mee.

Uw hovenier

Martijn Drieënhuizen

Eigenaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.